Filter ohišje 10" ATLAS DP TRIO - 3/4"

Razpoložljivost:
Na zalogi
49.36€
(Brez ocen)
Trenutna zaloga:
Dodajam v košarico… Izdelek je bil dodan

Vodni filtri ATLAS predstavljajo enostavno rešitev za odpravo nečistoč v vodovodnih sistemih znotraj zgradb. Ima je v vaši vodi veliko mivka, peska, kamenja? Ima vaša voda morda slab vonj, okus, ali je preveč klorirana? Potem je trojni vodni filter prava rešitev za vaše težave. Izdelano je brez uporabe toksičnih materialov in je primerno tudi za filtracijo pitne vode.

Trojno filtrirno ohišje ATLAS DP TRIO predstavlja celovito rešitev za filtriranje vode v najrazličnejših objektih. Uporabite ga lahko doma, na vikendu, v poslovnih prostorih, avtopralnicah ali kjerkoli drugje. Filter ohišje enostavno povežemo na vodovodno napeljavo (za vodni števec), ter vanj vstavimo do tri različne filtrirne kartuše, odvisno od težav, ki jih zaznavamo v vodi. S tem zaščitimo naprave in napeljavo pred morebitnimi poškodbami, prav tako pa izboljšamo kakovost, okus in vonj vode, ter si zagotovimo zdravju prijazno vodo.

Trojno filter ohišje ATLAS DP TRIO je kompatibilno s filter vložki ATLAS BX in SX. Višina ohišja meri 10", dimenzija priključkov pa 3/4".

Šifra proizvajalca: RA1400401

1 leto
Višina:
10"
Kompatibilno z vložki:
ATLAS BX
Kompatibilno z vložki:
ATLAS SX
Max. pritisk:
8 bar (116 psi)
Max. temperatura:
45°C
Premer priključka:
3/4"
Proizvajalec:
ATLAS
Število loncev:
3
Tip ohišja:
ATLAS DP
Dimenzije:
325*336*107
Šifra proizvajalca:
RA1400401