Električni bojler METALAC HYDRA 100L

Razpoložljivost:
Na zalogi
308.00€
(Brez ocen)
Trenutna zaloga:
Dodajam v košarico… Izdelek je bil dodan

IZKUŠNJE

Kakovost in učinkovitost sta le dva izmed pojmov, ki odlično opisujeta električni bojler METALAC PRAKTIK. Podjetje METALAC se lahko namreč pohvali že z več kot 55 letno prisotnostjo na trgu, dolgoletne izkušnje pa se tako odražajo tudi na samih izdelkih proizvajalca.

VSESTRANSKOST

Električni bojler METALAC PRAKTIK je namenjen vsem tistim, ki iščete preprost, zanesljiv in učinkovit način ogrevanja sanitarne vode. Bojler je namreč namenjen klasični stenski montaži, zmogljiv 2 kW električni grelec pa omogoča ogrevanje 100L vode do 75°C v le 230 minutah, temperaturo vode pa boste brez težav nadzorovali z uporabo zunanje regulacije.

Ob tem bo emajlirana posoda z notranjo poliuretansko izolacijo poskrbela za maksimalen izkoristek energije in se brez težav zlila z vašo kopalnico, kurilnico ali drugimi prostori.

CELOVITA REŠITEV

V komplet z bojlerjem je vštet univerzalni nosilec, INOX izlivna cev za toplo vodo, varnostni ventil, bojler pa je prav tako opremljen z magnezijevo anodo za zaščito pred korozijo in zunanjo regulacijo.

Proizvajalec zagotavlja 5 letno garancijo na emajlirano posodo in 2 letno garancijo na vse električne komponente.

Emajlirana posoda 5 let / Električne komponente 2 leti
Čas ogrevanja:
230 min do 75°C
Kapaciteta:
100L
Moč grelca:
2 kW
Montaža:
Stoječa
Zunanja regulacija temperature:
Da
Dimenzije:
951 (V) * 480(Š) * 454 (premer)
Teža:
33,3 kg brez vode
Proizvajalec:
Metalac
Tip bojlerja:
Na drva
Tip artikla:
Bojler