Prenova spletne trgovine

28 Aug 2023

Prenova spletne trgovine

Prisrčno pozdravljeni; vsi tisti, ki nas že poznate, kot tudi vsi, ki nas še ne.

Naša zgodba se je pričela leta 2015 in takrat o spletni prodaji nismo vedeli prav veliko. Vedeli smo le, da želimo biti prisotni, vedeli smo, da želimo olajšati, izboljšati in izpopolniti izkušnjo nakupa vodovodnega materiala, sanitarne keramike, vodnih filtrov in mnogih drugih izdelkov za vse naše odjemalce.

In smo rekli: "ajde, sej te ne more bit tak težko, al kaj?"

In glej ga zlomka, res ni bilo.. Oziroma, vsaj na videz ne. Ogrodje spletne trgovine je bilo postavljeno hitro in kmalu smo lahko pričeli s prejemanjem in izpolnjevanjem vaših naročil. A kaj hitro smo ugotovili da mnoge reči v povezavi s spletno prodajo le niso tako enostavne, kot so izgledale na prvi pogled. Znašli smo se v situaciji, kjer nam znanja o naših prodajnih programih ni manjkalo, a manjkalo nam je izkušenj in znanja na področju upravljanja spletne trgovine in znanja o tehnologijah, ki za vsem tem stojijo. Kljub oviram, s katerimi smo se soočali, smo se po najboljših močeh trudili. Trudili smo se predvsem zadovoljiti vam, našim zvestim odjemalcem, da bi vam postregli izdelke in storitve, ki si jih zaslužite. In mnogi izmed vas ste nam zaupali, za kar smo vam iskreno hvaležni.

Sv. Terezija Avilska je nekoč dejala "Da dosežeš kaj dobrega, je včasih potrebno zgrešiti pot in tako pridobiti izkušnje", s čimer se lahko poistosvetimo tudi sami. Na začetku smo namreč morda res krenili v nekoliko napačno smer, a smo tam pridno nabirali izkušnje, se učili o sistemih pomembnih za spletno prodajo in v ozadju ves čas razmišljali, kam in kako naprej.  Omenjeno tuhtanje o pravem koraku v prihodnosti nas je tako pripeljalo sem, prav v to objavo, v kateri z vami z veseljem delimo: "prerojeni smo!"

Zadnje četrtletje smo namreč v ozadju pridno garali, da bi še naprej sledili cilju iz prvega odstavka; olajšati, izboljšati in izpopolniti vašo izkušnjo. Zato lahko danes govorimo o našem prodajnem programu v popolnoma novi podobi, s še bolj dostopnimi informacijami in boljšo uporabniško izkušnjo za vas, kot tudi lažjo obvladljivostjo za nas, kar nam bo omogočilo še dodatno rast na področjih, za katera se res zavzemamo: ponudba najkakovostnejših materialov in storitev v naši panogi. Našo spletno trgovino ob tem krasijo tudi nekatere nove funkcionalnosti, kot je možnost plačila s plačilnimi karticami, možnost osebnega prevzema, ter ocenjevanje in komentiranje izdelkov v naši spletni trgovini, kot tudi razširjena in dodelana ponudba, z več informacijami in kar je za vas najpomembneje: bolj prijazno uporabniško izkušnjo.

Četudi ste naše stare podobe morda navajeni, upamo in verjamemo, da bo tudi nova stran zasedla dobro mesto v vaših srcih. A če na naših straneh vendarle opazite kakšno napako, vas vljudno naprošamo, da nas o tej obvestite; kljub našim prizadevanjem vemo, da ni vse popolno. A popolnost je sovražnik resnično dobrega, pravijo.

Tako vas vljudno vabimo na obisk naših novih spletnih prostorov, kjer upamo, da boste našli tisto kar iščete in dobili več, kot pričakujete!

Hvala vam za vsa leta zaupanja in naj se zgodba nadaljuje!

PS: vsi, ki ste pri nas v preteklosti že ustvarili uporabniški račun, ga lahko normalno uporabljate naprej. Ob prvi prijavi vas bo sistem prosil le za nastavitev novega gesla, za kar sledite izpisanim navodilom.

-Ekipa Spletne trgovine Lavaboss