Filter za deževnico ATLAS HYDRA RAINMASTER - 3/4"

Razpoložljivost:
Na zalogi
133.00€
(Brez ocen)
Trenutna zaloga:
Dodajam v košarico… Izdelek je bil dodan

Filtracija deževnice? Nič lažjega! Prepustite delo zanesljivemu setu ATLAS HYDRA RAINMASTER, ki bo učinkovito in zanesljivo očistil meteorne vode. Komplet RAINMASTER zajema vse potrebno za brezskrbno filtriranje deževnice. "Montiraj, filtriraj!"

Filtrirni sistem je sestavljen iz trojnega samočistilnega filter ohišja HYDRA, ki skrbi za 3-stopenjsko čiščenje vaših voda.

V prvem loncu se nahaja samočistilni vložek ATLAS RLH 90mcr, ki bo iz vode odstranil vse mehanske usedline (pesek, mivka,...) večje od 90-ih micronov. Priporočamo menjavo filtrirne kartuše na 12-24 mesecev. Prvi lonec ima tudi samočistilno funkcijo, ki jo aktiviramo z odprtjem ventila na dnu posode, kar pomeni, da lahko hitro in enostavno očistimo filtrirno kartušo brez potrebe po demontaži filtrirnega lonca, s tem pa zagotovimo optimalno delovanje filtrirnega sistema. Samodejno izpiranje lahko tudi avtomatiziramo z uporabo avtomatskega ventila ATLAS K-MATIC (glej sorodne izdelke spodaj).

Drugi lonec vsebuje mehanski filter ATLAS FA10SX 25 mcr iz polipropilenske preje, ki bo odstranil mehanske nečistoče večje od 25-ih mikronov. Priporočamo menjavo na 6-12 mesecev.

Tretji lonec vsebuje kombinirani filter mreža + aktivno oglje 10 mcr. Ta bo najprej odstranil vse mehanske nečistoče večje od 10-ih mikronov, med tem ko del iz aktivnega oglja poskrbi za neoporečen vonj, okus in kakovost vode, saj iz nje odstrani raznovrstne kemikalije in druge organske spojine. Priporočamo menjavo na 6-12 mesecev.

V kompletu je priložen tudi stenski nosilec z vijaki, kot tudi ključ za montažo / demontažo filtrirnih loncev. V komplet ni vključen par dvovijačnikov 1", saj odvisno od montaže, ti niso zmeraj potrebni. V kolikor jih potrebujete, jih lahko dodate k izdelku s spustnim menijem zgoraj.

Vse nadomestne vložke lahko najdete med sorodnimi izdelki spodaj. Ohišje je sicer kompatibilno z vložki ATLAS RLH in RAH (prvi lonec) ter ATLAS SX (drugi in tretji lonec).

Komplet je primeren tudi za filtracijo vode iz javnega vodovoda.

Vodni filtri za deževnico ATLAS RAINMASTER - predstavitveni video

Višina:
10"
Število loncev:
3
Premer priključka:
3/4"
Tip ohišja:
ATLAS RAINMASTER
Kompatibilno z vložki:
ATLAS RLH in RAH
Kompatibilno z vložki:
ATLAS SX
Max. temperatura:
45°C
Max. pritisk:
8 bar